Den železnice Vnorovy 2024

Kategorie: Volný čas Zveřejněno: středa 2. říjen 2024 17:06 Napsal admin

A tož tak, přátelé.

Ta jak sa zpívá v jednéj převelice pěknéj pěsničce „Za rok sa vrátím, vrátím sa zas, by tisíc moří dělilo nás . . .“ tož tak aj my sa po roku vracáme do Znorov (Vnorov, šak víte), gde pro vás připravila naša ZO OSŽ Žst. Veselí n. Mor. - Slovácko tradiční akcičku zvanú

Deň železnice

Nás sice nedělí tisíc moří, ale dělí nás turnusová služba a tož sa spolem fšecí nigdy zejít nemožeme. Ale to sa nedá nic dělat, to už je naša práca. My by zme byli ale šťastní, kdyby došli Ti, co aspoň trochu možú. Šak to děláme pro vás.

Jak už sem předeslál, akcička sa uskuteční už štvrtým rokem ve Znorovách, v sále restaurace „Liďák“ (Lidový dům).

A fčil trochu podrobností. Naše setkání sa uskuteční dňa 1.11.2024 od cca 18.00 hod. Znorovského času. Ale možete dojít aj dřív.

Letos nám tam bude zaséj k temu fšeckému hrát kapela Madison. Mimo dobréj muziky, při keréj si možete zazpívat aj zatancovat, na vás čeká také občerstvení v podobě Švéckých stolú, dostanete aj poukázku na něco malého u baru podle teho, co preferujete a bude k dispozici aj čepované vínko. Letos z Bzeneckých zámeckých sklepú. A nebude chybět ani tombóla, bez ní by to ani snáď nešlo. Kdo z vás nám do ní přispěje, temu to Pánbú určitě oplatí a my mu budeme převelice vděční.

Zájemci, hlaste sa nám nejpozdější do 24.10. na ZV ve Veselí (972 635 435, 35 437) nebo mailem, kerý pro přihlášení preferujeme najvíc.

Enom bych chtěl zdúraznit, že gdo sa nepřihlásí, s tým sa nebude počítat a má smolu. Času na to máte dosť . . .


S pozdravem : „Za rok sa vracáme, ničeho nedbáme, v Znorovském Liďáku bavit sa budeme . . ."

Zobrazeno: 29