Vysoké Tatry 2024

Kategorie: Volný čas Zveřejněno: pondělí 10. červen 2024 18:36 Napsal admin

Milí kamzíci,

chcete si zase po roce zaskotačit po kopečcích? Pak neváhejte a využijte nabídky naší ZO OSŽ Žst. Veselí n. Mor. – Slovácko, která pro vás zajistila pobyt v panenské přírodě, již vám mohou nabídnout naši susedia a jejich chlouba

Vysoké Tatry

Na základě vašeho nemalého zájmu o tento druh akcičky z let minulých ji pro vás uspořádáme i letos. Jedná se o třídenní zájezd s individuálním programem. Individuální bude i cesta na místo ubytování ve Vel’kém Slavkově, který se nachází pod známým Slavkovským štítem, jen 2 km od Popradu a 7 km od Starého Smokovce. Ubytování bude probíhat od 14.00 hod.
Oproti minulým letům bude letos pouze jeden termín a to 13. až 15. 9. 2024. Ubytováni budete opět v komplexu apartmánů Aplend, který sestává z vilek pro 4 až 12 osob. Vilky jsou rozděleny na 2 a 4 lůžkové ložnice a obývací pokoj s rozkládací pohovkou. K vybavení patří koupelna s WC, BTV se SAT, kuchyňka s lednicí, mikrovlnkou, dvouvařičem a rychlovarkou, jídelní kout a venkovní posezení na terase vilky. Je tam také dětské hřiště s průlezkami. Prostě komfort, kdo tam s námi jezdí ví, o čem to je.
V areálu se nachází restaurace, která nabízí snídaně, obědy i večeře. Tož ale, to už za vlastní . . . V okolí je spousta lákadel a bezpochyby největším z nich je blízkost turistických stezek, které nabízejí Vysoké Tatry. Ale např. v Popradu můžete navštívit nejekologičtější aquapark AQUACITY. To už záleží jen a jen na vás, neboť program si určíte veskrze individuální.
Takže, poprosíme všechny zájemce, aby se nám ozvali nejpozději do 27.6.2024. Hlaste se a upřesňujte na ZV přímo, mailíkem nebo na tel. 972 635 435, 35 437. Zde pak zaplatíte (dle domluvy možno i na účet), současně s přihlášením, 800 Kč/os. (cena po příspěvku od ZO OSŽ Slovácko). Bez platby do tohoto termínu se bude vaše přihláška počítat za neplatnou. V této ceně je zahrnuto ubytování 2 noci a místní poplatek. Kdo si bude chtít pobyt prodloužit, ať tak učiní individuálně a doplatí si pak na místě ubytování.

S pozdravem : „Tatry - velké kopce, bača pase ovce, medvědi si brumlají, na turisty čekají“

Zobrazeno: 79