Jeseníky 2024

Kategorie: Volný čas Zveřejněno: pondělí 10. červen 2024 18:40 Napsal admin

Léto sa teprv pomáličky zahřívá,

ale my staří zme vyrústali v době, kdy zitra znamenalo včéra, gdo chvílu stál, tož už stál opodál a porúčalo sa větru aj déšti . . . Tož ale přeca enom mosíme trochu napředovat aj fčil a to konkrétně do podzimu. A ten má svoje osobité čaro. Zvlášť na horách. Šak by bylo škoda sa nezajét podívat na tú podzimní nádheru. Proto pro vás chystá naša ZO OSŽ Veselí n. M. – Slovácko tradiční indi vindi zájezd do podzimního rája zvaného

Jeseníky

Šak víte, už lóni zme udělali změnu oproti minulým rokom. Namísto pod Pradědem zme byli v Ramzovéj. Konkrétně v hoteli Andromeda.
A protože sa vám tam převelice líbilo, zkusíme to letos zaséj. Už enom to, že je to bez problémů sjízdné vlakem, busem či autem je veliká výhoda. A néni ani potřeba organizovaného přesunu z Veselí. Šak nejste malé děcka a tož tam trefíte. Hotel je potem kúsek od nádraží.
No a gdyž už su u teho hotela, tož neco k němu. Ubytování bude možné až odpoledně. Ale gdyž dojedete dřív, věci si tam možete nechat. Fšecky pokoje sú aj s kúpelkú a WC. Sú tam 2 až 4 postelové pokoje a 2 apartmány. Pro tých, co sa rádi čvachtajú a potijú, je tam sauna až z Finska a aj welness, či jak temu povidajú. Tož taká tá bečka, gde sa hónijú bublinky a sem tam negdo přidá aj pár svojích a potem sú z teho sirnaté lázně. Je tam aj venkovní bazén, ale nevím, nevím, esti si negdo v říjnu trúfne. Ale majú tam aj pošťávárnu kol, gdyby si chtěl negdo vyjét.
No a fčil to hlavní. Akcička sa uskuteční v dňoch 2. až 4. 10. 2024. Cena za osobu, pro členy naší ZO a jejích rodinné příslušníky, bude 1 300 Kč. V ceně je ubytování 2 noci a polopenza. V případě, že s vama pojedú nečlené naší ZO, pro ních je cena 1 700 Kč. Program si uděláte každý svúj. Hlaste sa nám na ZV ve Veselí (972 635 435, 35 437, mail Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.) najpozdější do 28. 6. 2024. Preferujeme přihlášky mailem. Ale POZOR, v hotelu je enom 50 míst, tož čím dřív, tým lepší. Ináč by na vás nemoselo zbyt místo.

S pozdravem: „Větru, déšti neporučíš, omámený ale čučíš, co za kúzla, co za triky to pan podzim předváďá v horách ménem Jeseníky . . .“
 

Zobrazeno: 58